Mendy Visser – wat zeggen mijn klanten over mij?
Lisa Brandsma

Voordat ik in gesprek raakte met Mendy was ik erg zoekende naar wie ik was als ondernemer, waar ik naartoe wilde werken en wie is nou eigenlijk mijn ideale klant? Vragen waarmee ik bij haar terecht kwam. M’n bedrijf stond stil en had nieuwe inzichten nodig.

Mendy heeft mij onwijs goed geholpen. Ze heeft me laten inzien wie ik ben en waar ik voor sta, een prachtig reëel doel gesteld voor 2018 én m’n ideale klant is helder. En dat alles door mij de juiste vraagstukken voor te leggen. Ik ben met een dosis vertrouwen en nieuwe inzichten de deur uit gegaan!

Lisa BrandsmaInterieurstylistewww.dromhus.nl
Anita van Rijn
Wat een verademing om met Mendy te werken. Zij heeft het talent om je structuur te bieden hoe je je eigen zaak moet opstarten. Alles wat onoverzichtelijk en ingewikkeld lijkt in het opstarten van je praktijk, wordt door haar helder voor je in kaart gebracht hoe je daarmee aan de gang moet gaan. Mendy is accuraat, komt haar afspraken na en ook de rust die ze heeft in een gesprek is onbetaalbaar. Bovendien is het heel prettig dat we ook op afstand met elkaar kunnen werken. Ik ben heel blij met haar suggesties, tips en  waardevolle informatie die ik tijdens onze sessie heb gekregen.
Anita van RijnCoachwww.anitavanrijn.nl
Isaak de Boer

“Ik ben blij dat ik met Mendy in contact ben gekomen. Mendy heeft ervoor gezorgd dat ik stappen heb gezet, letterlijk. Samen met Mendy heb ik vele aspecten omtrent marketing onder de loep genomen. Wie ben ik als beginnend ondernemer, wat is mijn missie, waar wil ik naar toe en welke stappen kan ik zetten op mijn doelen te bereiken. Tevens hebben we gewerkt aan hoe ik mijn kernwaarden als beginnend fotograaf kan vertalen naar een passende – persoonlijke – belofte. Het traject met Mendy heeft er voor gezorgd dat er ‘ogen open gingen’, maar ook dat er stappen zijn gezet. Zo heeft ze op de achtergrond ook meegekeken – en geadviseerd – naar mijn website waar ik ontzettend trots op ben. Samen hebben we gekeken naar mijn ideale klant, de klant waar ik energie van krijg en de klant die bij mij past. Mendy luistert naar je verhaal, naar je wensen, naar jou. Ze durft positief kritisch te zijn, vragen te stellen die je aan het denken zetten. Dit alles op een open, toegankelijke en oprechte wijze die ik als zeer plezierig heb ervaren.

Ik ben zeker een grote stap dichterbij wie ik wil zijn als ondernemer. Samen met Mendy hebben we een fundament gebouwd, en vanuit dat fundament ga ik nu verder bouwen aan mijn eigen bedrijf. Ik kan Mendy – en haar expertise – ook jou van harte aanbevelen.”

Isaak de BoerFotograaf www.isaak-photography.nl
Ragnhild Visser

“Ik ben met Mendy in contact gekomen omdat ik mijn website graag wilde verbeteren. De basis stond, maar het ontbrak aan een goede structuur. Daarnaast worstelde ik met de (hoeveelheid) tekst. Mijn grootste eye-opener was eigenlijk dat ik mijn doelgroep te breed had gekozen. Hierdoor kon ik eigenlijk niemand echt goed aanspreken. Nu ik mijn doelgroep veel specifieker heb gekozen, kan ik ook makkelijker inspelen op de problemen en de daarbij behorende oplossing(en) voor klanten. En dat maakt het schrijven van mijn websiteteksten zoveel gemakkelijker. Ik heb nu een website die veel meer de bezoeker “bij de hand neemt”. Maar het belangrijkste is misschien wel dat ik door het verkleinen van mijn doelgroep ik mij nu echt kan gaan specialiseren.

Ik zou iedereen die net begint met een eigen bedrijf en eigenlijk nog zoekende is naar een eigen identiteit voor het bedrijf, aanraden om met Mendy in gesprek te gaan. Mendy laat je echt goed inzien welke stappen je moet maken om tot een goede positionering te komen, waar zowel jouw bedrijf als jouw (toekomstige) klanten erg bij gebaad zijn.

Wat ik heel erg prettig vond was dat Mendy een soort warmte uitstraalt. Daardoor voelde ik gelijk een klik wat het verdere proces een stuk makkelijker en sneller maakte. Mendy neemt echt de tijd voor je en luistert goed naar welke wensen je hebt. Ook vind ik het fijn dat Mendy ook na het geven van een advies nog steeds met je mee blijft denken, ik ontvang namelijk nog af en toe extra tips en trucs van haar per mail.”

Ragnhild VisserAllergenen adviseur www.voedingveilig.nl
Eric Drost

Na 10 jaar ondernemerschap leek het me goed om mijn merk eens goed onder de loep te nemen. Daarnaast heb ik altijd bijzonder veel ideeën, maar helaas worden deze vaak niet concreet. Vooral omdat ik niet weet waar en met welk idee ik precies moet beginnen. Doordat Mendy de juiste vragen stelde, kreeg ik meer inzicht in mijzelf. Nu heb ik bijvoorbeeld een beter beeld van waar mijn passie ligt en waar ik naartoe wil met mijn bedrijf. En in mijn geval misschien nog wel belangrijker, dat ik weet wat ik niet wil. Deze focus helpt me enorm om stapsgewijs te kunnen werken aan mijn merk/bedrijf. Sinds we hiermee bezig zijn geweest, is er iets in me geactiveerd en ben ik zelf enorm aan het denken geslagen. Voor mij heel fijn.  Ik zou iedereen die wel ideeën heeft, maar niet weet waar hij of zij moet beginnen aanraden met Mendy te werken. Het helpt om echt om in actie te komen,

Eric DrostCoach kinderen en jongvolwassenenwww.huiswerkbegeleiding-franeker.nl
Edith- José Wallet

Voordat ik gebruik maakte van Mendy haar diensten had ik niet zo’n goed beeld van waarop ik mijn marketing moest baseren. Ik had geen focus. Mendy heeft mij focus gegeven. Voordat Mendy mij hielp was mijn business idee behoorlijk breed. Namelijk foto- en videocursussen en foto- en videobewerkingen. Door Mendy besefte ik dat ik mijn grootste toegevoegde waarde kon bieden aan ondernemers door aan de slag te gaan als vlog coach. En toen vielen alle puzzelstukjes op hun plaats, werd duidelijk wie mijn ideale klant was en hoe ik de rest van mijn marketing fundament moest gaan vormgeven. Dankzij Mendy heb ik nu een duidelijk beeld van alle stappen die het komende jaar in mijn business moet gaan zetten om mijn doelen te bereiken.

Heb je geen duidelijk beeld van wat je bedrijfsdoelen zijn, wie je ideale klant is of waar je focus moet liggen? Dan weet ik zeker dat Mendy je heel goed kan helpen en zou ik je zeker aanraden vrijblijvend contact met haar op te nemen.

Mendy is ook nog eens heel plezierig om mee samen te werken, dus wat mij betreft een echte aanrader!

Edith- José WalletVlog coach voor ondernemerswww.fotovideo4u.nl
Marianne Reinders

Mijn website was een prachtige vertaling van mijn creatieve geest, het zag er mooi uit, had alles wat ik wilde, kon mezelf er in vinden, maar bleek voor de klant eigenlijk logica en structuur te missen. Mendy heeft me middels een grondige website check een reële kijk op websiteland gegeven en de customer journey kreeg daardoor een mega boost. De gebruiksvriendelijkheid voor de klant is zienderogen verbeterd en ik durf zelfs te zeggen dat de conversie daardoor omhoog is gegaan! Met haar expertise geeft ze je meer dan alleen advies, iets waarmee je verder kunt met je bedrijf en jezelf in de toekomst. Heldere en bruikbare tips waar je de rest van je leven iets aan hebt. Iedereen die zichzelf als merk neerzet zou op z’n minst 1x per jaar een consult van Mendy moeten hebben om orde op zaken te stellen en weer koers te bepalen! Heel fijn!

Marianne ReindersBy Mar sieraden en fashionwww.by-mar.com
Henriëtte Pools

Mijzelf zichtbaar maken op het internet: ‘hoe doe ik dat en waar moet ik beginnen?’ Door de bomen zag ik het bos niet meer. Mendy heeft mij geholpen om de stappen die ik wil zetten overzichtelijk te maken. Met als resultaat een goed plan van aanpak. Hier kan ik stapsgewijs mee aan de slag. Loop jij ook vast bij het maken van een marketingplan en gebeurt er vervolgens niets? Bespaar jezelf een hoop moeite en neem contact op met Mendy.

Henriëtte PoolsCounsellor en coach www.henriettepools.nl
Peter Zaal
Mendy heeft zich goed in mijn situatie verdiept en mij prima geholpen om structuur en prioriteiten aan te brengen in mijn marketing.
Stap voor stap ben ik nu rustig en op de juiste manier aan het bouwen.
Peter ZaalTuinontwerperwww.greeninthedirt.nl