5 star review  Voordat ik in gesprek raakte met Mendy was ik erg zoekende naar wie ik was als ondernemer, waar ik naartoe wilde werken en wie is nou eigenlijk mijn ideale klant? Vragen waarmee ik bij haar terecht kwam. M’n bedrijf stond stil en had nieuwe inzichten nodig. Mendy heeft mij onwijs goed geholpen. Ze heeft me laten inzien wie ik ben en waar ik voor sta, een prachtig reëel doel gesteld voor 2018 én m’n ideale klant is helder. En dat alles door mij de juiste vraagstukken voor te leggen. Ik ben met een dosis vertrouwen en nieuwe inzichten de deur uit gegaan!

  thumb Lisa Brandsma
  11/12/2017

  5 star review  Ze weet je in beweging te zetten. Dit doet ze op een hele natuurlijke manier. Ik vind haar zeer prettig in omgang. Bedankt Mendy!

  thumb Nathalie Sixma Pons Horn
  2/15/2018

  5 star review  Mendy is een hele fijne coach die goed met je mee denkt en je ook zelf zaken laat ontdekken/ op een rijtje laat zetten. De ideale combinatie om verder te komen als startend ondernemer. Haar enthousiasme maakt dat je direct aan de slag wilt gaan. En het fijne is je weet door Mendy ook waarmee je (eerst) aan de slag moet gaan!

  thumb Edith-José Wallet-Boers
  9/26/2017

  5 star review  Wat een onwijs leuke 'ontmoeting' was het met Mendy! Zo fijn als iemand je begrijpt en herkent. <3

  thumb Sayèn Nijman
  11/08/2017

  5 star review  Dank je wel voor jouw tijd, tips, adviezen en waardevolle feedback!!

  thumb Sabrina de Haan
  12/04/2017

  5 star review  Ik ben blij dat ik met Mendy in contact ben gekomen. Mendy heeft ervoor gezorgd dat ik stappen heb gezet, letterlijk. Samen met Mendy heb ik vele aspecten omtrent marketing onder de loep genomen. Wie ben ik als beginnend ondernemer, wat is mijn visie, waar wil ik naar toe (mijn missie) en welke stappen kan ik zetten op mijn doelen te bereiken. Tevens hebben we gewerkt aan hoe ik mijn kernwaarden als beginnend fotograaf kan vertalen naar een passende – persoonlijke – belofte. Het traject met Mendy heeft er voor gezorgd dat er ‘ogen open gingen’, maar ook dat er stappen zijn gezet. Zo heeft ze op de achtergrond ook meegekeken – en geadviseerd - naar mijn website waar ik ontzettend trots op ben. Samen hebben we gekeken naar mijn ideale klant, de klant waar ik energie van krijg en de klant die bij mij past. Mendy luistert naar je verhaal, naar je wensen, naar jou. Ze durft positief kritisch te zijn, vragen te stellen die je aan het denken zetten. Dit alles op een open, toegankelijke en oprechte wijze die ik als zeer plezierig heb ervaren. Ik ben zeker een grote stap dichterbij wie ik wil zijn als ondernemer. Samen met Mendy hebben we een fundament gebouwd, en vanuit dat fundament ga ik nu verder bouwen aan mijn eigen bedrijf. Ik kan Mendy – en haar expertise – ook jou van harte aanbevelen.

  thumb Isaak de Boer
  10/30/2017